Menu

presenteren

ik presenteer talkshows die ik zelf organiseer, maar ben ook in te huren als presentator of – zo’n dom woord vind ik – dagvoorzitter. Ik presenteerde onder andere het Popgala Noord en mijn eigen talkshow in Pakhuis de Zwijger.

de dan komen we wel naar jullie toer

ik organiseerde een tour voor noorderlingen in de diaspora, die zeggen het naar hun zin te hebben in de Randstad. Met De Messen, Electropoëzie en Willie Darktrousers gingen we naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Omapost

ik startte Omapost omdat ik mijn oma graag beter wilde leren kennen, want we praatten vaak alleen maar over het weer of school terwijl ik daar niet meer op zat (het weer was er nog wel). Nu sturen er elke maand honderden mensen kaartjes naar hun oma.

ZAAD

ik maakte een vlog over zaad (die versie van planten) waarbij ik iedereen in de keten interviewde. En ik deed flauwe tussenstukjes.

Als Warme Broodjes

ik presenteerde 20 afleveringen van deze talkshow in Pakhuis de Zwijger. Het ging over mijn lievelingsonderwerpen bier en wijn en ook wel over andere dingen!

Koken

de meeste mensen koken alleen voor zichzelf, maar ik kook ook voor groepen. Meestal alleen maar met spullen uit de buurt, en met speciale bieren en wijnen.

wij komen uit de kast

nadat ik een aantal blogs over de voedselbank had geschreven wilde ik graag voedselwareninzamelingen (galgje) makkelijker maken. Samen met Studio Plakband bedacht ik “wij komen uit de kast”. Uiteindelijk bleek het lastig van de grond te krijgen, maar het was wél leuk en bracht veel op.

Aardappelfeest

het Aardappelfeest is een jaarlijks oogstfeest in Hornhuizen, vlakbij de Waddenzee. We eten aardappelen, dansen en meestal is het een hele bedoening en best gezellig!

Innofest

voor Innofest zoek ik startende ondernemers die willen testen op festivals en ik moet voor hen naar 8 festivals per jaar, wat mij erg zwaar valt.

Oosterhouw

ik woonde 1 jaar en 2 maanden op Oosterhouw om op het huis te letten en er samen met vrienden en mensen die mijn vrienden werden pret te maken.

Appelkruimel&Fris

appelkruimel&fris is een kledingmerk voor mensen die zich wel eens lelijk voelen of het misschien wel zijn.

Vind(t) Wilbert leuk