Menu

ik presenteer regelmatig zelfbedachte shows, maar kan ook jouw programma of dag aan elkaar praten. Ik heb ook ervaring met kookvideo’s of video’s die over andere thema’s gaan. Mocht je geïnteresseerd zijn in één van de lezingen hieronder of wil je me inschakelen als dagvoorzitter? Stuur dan een mail.

Activistisch ondernemerschap

Activisme is broodnodig, want zoals we nu met de aarde omgaan, dat kan niet meer. Als oprichter van Omapost en juiststraks.nu helpt Wilbert met zijn bedrijven de wereld een mooiere plek maken. Dat is niet alleen beter voor de wereld, maar ook leuker voor je werknemers en voor je klanten. Hoe kan je met jouw bedrijf de wereld verbeteren?

Kwetsbaar ondernemerschap

Bij veel ondernemers lijkt ondernemen wel een goed-nieuws-show. Maar van je fouten leer je misschien wel het meest. Je loopt jezelf voorbij, je gaat niet goed om met je werknemers of je wordt depressief of raakt in een burn-out. Wat kan je hiervan leren, en hoe ga je hier op de juiste manier mee om?

Hoe maak je een moeilijk onderwerp sexy?

Hoe betrek je mensen die nog nooit van een regenton gehoord hebben bij klimaatadaptatie? En hoe voorkom je dat mensen in slaap vallen als ze over circulariteit moeten nadenken? Wilbert deelt de lessen die hij leerde door niet op problemen te schieten met campagnes, maar met oplossingen.

Vind(t) Wilbert leuk Privacyverklaring