Menu

wk 44

Maandag – Op fietse

Maandag ben ik nog op Terschelling. Met Herman. Samen fietsen we het eiland over. In de middag heb ik wat belletjes, onder andere over een Groningse versie van Dus Wat Gaan Wij Doen. Aan het einde van de middag nog even een belletje met Bob van De Wandelclub over een kaartenactie, en in de avond lekker niks. Op tijd naar bed!

Dinsdag – Ministers hebben slecht internet

Dinsdag gaat de wekker vroeg, want de boot terug gaat om 7 uur. Herman boent de hele plek totdat het glimt. Op de boot schrijf ik mijn weekverslag en nieuwsbrief. Daarna rijdt hij me naar Hilversum, waar ik een drie-daagse digitale handelsmissie tussen Mexico en Nederland over tuinbouw moet presenteren. Toffe interviews en leuke gesprekken. Het grappigste? Dat de enige twee personen met slechte videoverbinding de twee ministers zijn.

Woensdag – Garage

Woensdag word ik wakker in The Student Hotel. Lekker kamertje, lekker ontbijt. Tijdens het ontbijt bel ik met Walter. Daarna heb ik een belletje met de bedenkers van de Garage, een mooi project dat de brug tussen Vindicat en Groningen gaat slaan. Daarna weer een middag vol presentaties over tuinbouw.

Donderdag – Vrijheidsmaaltijdsoep

De dag begint met een ontbijtje – weer bij TSH – en een overleg met Vivian, de coƶrdinator van de Duurzame Jonge 100. Daarna hebben we een gesprek met alle mensen die op 5 mei evenementen gaan organiseren rondom de Vrijheidsmaaltijdsoep. Zo leuk om te zien dat ideeĆ«n vrij gedeeld kunnen worden.

In de middag presenteer ik de afsluiting van de handelsmissie. En daarna heerlijk met de trein naar Groningen.

Vrijdag – Het verrassende belletje van vandaag

Wat een ochtend! Een belletje met Omapost, Bonduelle, en daarna een meeting met de NS over de toekomst van Groningen HS. Daarna nog een gesprek met mien moaten van MSLW. In de middag krijg ik weer les over de nieuwe Economie. Tot slot ga ik naar de opening van het Tschumi Paviljoen on behalf of Het Resort. Ga daar ff langs de komende dagen!

Zaterdag – Omapost verhuist

Samen met Tim verhuis ik vandaag Omapost! Vanaf nu hebben we dankzij ZIP ons kantoor aan Oude Ebbingestraat 55. In de avond heb ik opnames van Snack in de Bek met Sanne ten Wolde. Over Pho (hoe spreek je dat uit kijk de uitzending vrgr).

Zondag – Wandelings

Vandaag richt ik het kantoor van Omapost in. En ik wandel met Jolijn en Gijs! Lekker toch!

Wat ik de week hiervoor deed? https://wilpret.nl/2020/11/03/wk44/

Vind(t) Wilbert leuk Privacyverklaring