Menu

wk44

Maandag – Voorbereidings

Op maandag heb ik hoofdzakelijk voorbereidingsbelletjes. Over een track van Rabo, over een event van het ministerie van LNV. En een vergadering over De Garage, iets moois dat in Groningen gaat starten maar nog wel ff duurt.

Dinsdag – Snack in de bek

Met angst en beven begeef ik me naar de tandarts voor een wortelkanaalbehandeling. Maar dat hoeft niet, want wanneer ik aangeef dat ik de week erna niet in Groningen ben plannen we een volgende afspraak.

Ik heb een interviewtje over Omapost (lees je hier https://foundedingroningen.com/en/news/omapost-growth-ideals).

In de middag nemen we de leader van de nieuwe serie van Snack in de Bek op.

Woensdag – Test Teevee

Al vroeg zit ik in de auto. Ergens bij een elektrisch tankstation (want elektrische Easydriving deelauto toch) heb ik samen met de mensen van AgriFoodCapital de evaluatie van Rebel Day. De aftermovie zie je hier, was leuk: https://www.linkedin.com/posts/annereijnders_rebel-day-2020-stoppen-is-geen-optie-creativiteit-activity-6726496423854034944-BQLf

Daarna heb ik met Rob een uitzending van Test Teevee, een concept dat we bij Innofest gebruiken om – ook al zijn er nu geen festivals – toch producten te kunnen testen.

Na de uitzending rijd ik door naar mijn ouders. Na mijn lievelingseten gegeten te hebben rijd ik terug naar Groningen.

Donderdag – Keynote speakerings

Vanochtend hebben we met de mensen die mee doen aan de Food Track een reframing sessie. Dat houdt in dat we opnieuw na gaan denken over de problemen waar we mee zitten.

In de middag ben ik – jawel – keynote speaker bij een event voor MKB’ers in Groningen. Ik geef een lezing over ondernemen in corona-tijd. De lessen lees je ook hier trouwens: https://medium.com/@ikwilpret/van-idee-tot-daad-4-bestemming-onbestemd-ondernemen-in-tijden-van-corona-f81b4342dfc2

Vrijdag – School for Change

In de ochtend pak ik samen met Jesse en Mariska 21 Grokaalboxen in. Met moois van Droppie, Landgoud en vele anderen.

Na een korte vergadering met MSLW begint de School For Change. Meer daarover weten? Kijk hier https://degroeneafslag.nl/schoolforchange

Het mooie is dat het programma eigenlijk begint met een soort therapiesessie: iedereen vertelt over wat voor hen lastig is aan de economie op dit moment.

In de avond rijd ik naar RTV1 voor 1LAIF, waar ik over Omapost vertel.

Zaterdag – Wongema

Misschien heb je er wel over gehoord, maar Wongema zoekt een nieuwe herbergier. Vandaag heb ik een bespreking met 3 anderen over het collectief, waar je hier meer over hoort https://open.spotify.com/episode/5PUTp7ULH7FeY13B5jqkBk?si=jbGWstEdQSW7WijQWIlsag

In de avond reis ik naar Harlingen, waar ik samen met vriend Herman de boot pak om een paar dagen op Terschelling uit te waaien.

Zondag – Waaien

En dat doet het

Wat ik de week hiervoor deed? https://wilpret.nl/2020/11/03/wk-43/

Vind(t) Wilbert leuk Privacyverklaring