Menu

wk 43: de dingen die ik deed jaaaaa

Maandag – Aandeelhouders

Vandaag neem ik een kijkje aan de Oostersingel 11. Daar start deze week de expo van Juiststraks. Vanmiddag bouwen we ‘em op.

’s Middags heb ik een vergadering met de aandeelhouders van Omapost. We praten over hoe het nu gaat, en over een mogelijke uitbreiding naar Duitsland.

’s Avonds bouw ik de expo van Juiststraks op (je kan er tot 21 november op bezoek).

Dinsdag – Werken in het hotel

Vanochtend werk ik in het hotel. In The Student Hotel in Groningen kan je een hotelkamer boeken om een dagje te werken. In de ochtend doe ik mijn review van kwartaal 3: wat was er leuk, en wat was er verschrikkelijk? En wat maakte het leuk of verschrikkelijk?

’s Middags vergader ik met Mare over onze Groningen-plannen, en daarna zit ik met Tomas, Wietske en Renee om Snack in de Bek (de thuiseditie) voor te breiden.

Woensdag – Marco Borsato

In de ochtend heb ik een vergadering met het bestuur van Impact Noord. In de middag studeert Desi af. ’s Avonds eten we friet bij Desi’s ouders.

Daarna rijd ik terug naar Groningen, waar ik samen met Harmen een aflevering van Worst Song Scenario op neem. Dit keer met Bas Schröder van Swinder. Hij vindt het zonde dat mensen altijd zo zeuren op Marco Borsato. Zijn slechtste nummer (vind hij zelf dan) hoor je binnenkort in de podcast.

Donderdag – Op de boerderie

Vandaag werk ik een dagje op de Eemstuin. Dat kan ik echt iedereen aanbevelen.

Vrijdag – VeilSFYNg

Na een ochtendvergadering met Omapost en een interviewtje met Lieke stap ik in de auto. Nog even een tussenstopje bij Arjen Boekhold, en dan rijd ik door naar de Groene Griffioen, waar de SFYN veiling (VeilSFYNg) is van de spullen die nog bij hen op kantoor stonden.

Ik koop zelf – ik mag mezelf afhameren – een mooie tafel, die binnenkort bij Omapost op kantoor komt te staan.

Weekend – weinig

In het weekend doe ik niet zoveel.

Wat ik de week hiervoor deed? Dat zie je hier: https://wilpret.nl/2020/10/18/wk-42/

Vind(t) Wilbert leuk Privacyverklaring